preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Crikvenica

Login
UPISI SŠ

Online katalog knjižnice

Grad prijatelj djece

Projekt Znanje za sve

Vijesti

 

Vozni red - City bus

Klikom na sliku možete preuzeti vozni red!

pomoć

red button

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Čakavčići pul Ronjgi, 25
Autor: Adriana Mihalić Šebelja, 14. 11. 2019.

Ove godine u ponedjeljak, 11. studenog s početkom u 18 sati, održano je predstavljanje zbirke učeničkih radova „ Čakavčići pul Ronjgi, 25“, a domaćin je bila OŠ Drage Gervaisa, Brešca.

 


Čakavčići Osnovne škole Vladimira Nazora Crikvenica i PŠ Jadranovo sa voditeljicama Marijanom Pohl i Ankicom Gržac prisustvovali su predstavljanju zbirke radova Čakavčići pul Ronjgi 25 .

Učenici OŠ Drage Gervaisa razveselili su nazočne odlično uvježbanim recitalima, glazbom, pjesmama i plesom.

Proglašenje najuspješnijih čakavaca odabrale su članice stručnog žirija: Cvjetana Miletić, Vlasta Sušanj- Kapićeva i Marina Frlan-Jugo. Naglasile su da je to svake godine sve teži posao jer su učenički radovi uistinu kvalitetni i  prate tematske sadržaje tijekom cijele godine.

Ponosni smo što su među nagrađenim učenicima, kao i prethodnih godina, učenici naše škole.

Za uradak „ Sunce“, nagrađen je Natko Ferenčić, učenik 4. razreda( 3. nagrada) , a mentorica je Marijana Pohl. Ekološka nagrada pripala je Luki Tomiću, učeniku 4. razreda, za uradak „ Reciklaža“, a voditeljica je Ankica Gržac.

Također nam je drago što to nisu jedini radovi učenika naše škole koji su izašli u zbirci „Čakavčići pul Ronjgi, 25“. Objavljene, lijepe radove napisali su i naši čakavci: Vito Lukarić-4.r. , Marta Cerović-4.r., Lara Gašparović-4.r.,Sara Vojinović-6.r.,Neva Abramović- 6. r., Bepo Matetić- 8.r te Dalia Pelić, sada već srednjoškolka, a njihove voditeljice- mentorice koje su s njima predano radile su: Marijana Pohl, Suzana Grbčić i Jasmina Manestar.

Vrijedni su bili i čakavci PŠ Jadranovo, učenici 4. razreda: Mateo Košta,Leon Brus,Vid Koščić, Marcel Grbčić (grupni uradak) te Melani Farac, Ema Cvijić, Lea Gržac i Karla Ivčić (grupni rad), a voditeljica je Ankica Gržac.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju