preskoči na sadržaj
Vijesti

“LUMS – Likovnom umjetnošću mijenjamo svijet”

Naša je škola i ove godine  sudjelovala na likovnom natječaju “LUMS – Likovnom umjetnošću mijenjamo svijet”, u organizaciji Primorsko goranske županije i Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci. 

Tema ovogodišnjeg likovnog natječaja je bila “Moć vertikale”, a temeljni cilj natjecanja je očuvanje zavičajne baštine i ukazivanje na posebnost urbanih struktura i vizura koje oblikuju identitet grada Rijeke te razvijanje stvaralačkog i kritičkog odnosa djece i mladeži prema istom kroz likovna područja pomoću likovnog jezika


Županijsko povjerenstvo (Damir Šegota, prof. lik. odgoja i lik. umjetnosti, ravnatelj Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci, Milica Đilas, povjesničarka umjetnosti i umirovljena muzejska pedagoginja i Laura Herceg, prof. mentorica u Školi za primijenjenu umjetnost u Rijeci) je odabralo najkvalitetnije likovne radove pristigle na natječaj te dodijelilo generacijske diplome za sve prijavljene dobne skupine.

Među nagrađenim radovima, rad je i naše sad već bivše učenice 8.b razreda Mije Juretić  koja je nagrađena generacijskom nagradom.

Čestitamo učenici i njezinoj mentorici Suzani Kljuš.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Daliborka Todorović   datum: 24. 11. 2020.

MZO preporuke

UPISI SŠ


Katalog knjižnice


Grad Crikvenica


Grad prijatelj djece


Projekt Znanje za sve

Vijesti

 


Vozni red - City bus

Klikom na sliku možete preuzeti vozni red!

 

Zakoni i pravilnici

Oglasna ploča
preskoči na navigaciju