preskoči na sadržaj
Vijesti

Prijem prvašića

MATIČNA ŠKOLA

Poseban dan u životu svakog djeteta je polazak u školu. Nove učenike, prvašiće  naše škole, dočekali su učenici drugog razreda i to veselom pjesmom i velikim osmjesima.

Nakon priredbe, prvašiće i njihove roditelje pozdravila je naša ravnateljica prof. Deana Čandrlić-Zorica. Svima je poželjela dobrodošlicu i uspješne školske dane u našoj školi.

U matičnu školu u 1. A razred upisano je 24 učenika koje je prozvala njihova učiteljica Gordana Dodlek i povela ih u njihovu učionicu. Na klupama su ih dočekali poklončići naše škole i poklon-majica Grada Crikvenice. Prvašići su bili veoma uzbuđeni, ali su odlično, uz velike pohvale, odradili svoj prvi dan u školi.  S nestrpljenjem očekujemo sve ostale dane…. Sretno svima!

Učiteljica Gordana Dodlek

 

PŠ DRAMALJ

Napokon smo dočekali i taj dan, povratak u našu novo uređenu školu. Imamo novo obojene zidove, pod, grijanje, kuhinju, sanitarni čvor…

Kako su nam majstori u školi bili sve do petka, dramaljski drugašići i trećašići pomagali su svojim učiteljicama da pripreme sve za doček našim novo pečenim prvašićima.

Kako su samo bili veseli, uzbuđeni i sretni. Dočekali smo ih kako treba - pjesmom, zatim je tu bilo malo recitacija, na kraju smo im predstavili nama dragu, a sada njihovu učiteljicu Marijanu Bezić koja ih je prozvala. Morali su pronaći svoje ime s pilićem na ploči, što su bez problema i učinili, a zatim smo svi zajedno zapjevali „Kad si sretan.“ Nije bilo uopće loše za prvi dan škole!

                                                             Mali novinari Dramlja

PŠ JADRANOVO

Nova nastavna godina u PŠ Jadranovo započela je  u ponedjeljak, 6. 9. 2021. g. Prijem prvašića održao se u učionoci kombiniranog odjela 1. i 2. razreda s početkom u 9:30 sati. Prvašiće je dočekala njihova učiteljica Sanja Sladić i uvela ih u njihovu učionicu gdje su ih dočekali  poklončići dobrodošlice. Ohrabrila ih je lijepim riječima te najavila priredbu koju su za njih pripremili učenici 2., 3. i 4. razreda s učiteljicama.

Čuli su se tu stihovi o jednom raspjevanom razredu, đacima veseljacima, ali i stihovi učenika na čakavskom narječju. Školski zbor je pjevao znane dječje pjesme pa su se na kraju  raspjevanom zboru pridružili i zadovoljni prvašići.

Želimo im sretne i uspješne školske dane!

                                                                                         Učiteljica Ankica Gržac
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Daliborka Todorović   datum: 8. 9. 2021.
preskoči na navigaciju