preskoči na sadržaj
Vijesti

UČENICI PŠ DRAMALJ NA IZLETIMA

Mjesec svibanj  je bio prepun radosti za sve nas iz nižih razreda naše škole. Nakon prijatelja četvrtaša koji su posjetili Hrvatsko Zagorje, Zagreb, Čakovec, Mariju Bistricu...i uživali u Školi u prirodi krenuli su naši izleti.

Drugi razredi naše škole posjetili su Ogulin i Delnice. Uživali i upoznavali svijet bajki u Ivaninoj kući bajke, vozili se autobusom, a neki prvi put vlakom...naučili smo kako se pravi med, a u Park šumi Golubinjak bili pravi mali istraživači. Znate li koliko tamo ima spillja?

 

 

 

Dan poslije na put prema otoku Krku uputili su se treći razredi naše škole. Spilja Biserujka..znate li kako je dobila ime? Kaže legenda da su tamo gusari skrivali svoje blago i bisere, pa od bisera nastala Biserujka. (Tko zna je li tko pronašao to gusarsko blago?). Vidjeli smo rimsko nalazište Mirina, kod Omišlja i posjetili Zračnu luku Rijeka. Nije bilo veće radosti od one kad su nam dopustili da uđemo u zrakoplov. Ali tu je bio tek početak našeg izleta. Jurandvor i crkvica Svete Lucije, poznata Bašćanska ploča; Punat i vožnja brodićem do Košljuna...a tamo muzeji i svakakvih čuda. I šetnja gradom Krkom. Uživali smo cijeli dan.

Zadnji i najvažniji naši najmlađi učenici, prvašići. Njihov izlet je bio kraći,ali upoznali su naš uži zavičaj...od Crikvenice, Dramlja i Jadranova..preko Križišća..do Drivenika, Triblja, Grižana i Bribira. Lipi je naš kraj....lipo nan je more i jezero i zelene gore.Uživali su naši prijatelji iz prvih razreda.

A kako nam je bilo i koliko smo uživali...pogledajte i na slikama.

                                Tekst napisali: Mali novinari Dramlja     

 

 

                                          
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Adriana Mihalić Šebelja   datum: 7. 6. 2017.

RSS Reader


Upisi u srednju školu


 

Vijesti

 


 


Oglasna ploča

pomoć

red button


« Kolovoz 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


preskoči na navigaciju