preskoči na sadržaj
Vijesti

KIDS CRO RACE

U petak, 1. listopada naš je grad bio cilj četvrte etape međunarodne biciklističke utrke CRO race. Utrka je ponudila mnoga uzbuđenja, a jedno od njih je bilo i drugo izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race. Utrka Kids CRO Race namijenjena je djeci školskog uzrasta u dvije kategorije i to za uzrast 9-10 godina i 11-12 godina. U virtualnoj dječjoj biciklističkoj utrci na pozornicu se postavljaju biciklistički trenažeri koji se međusobno povezuju te na ekranu reproduciraju animaciju biciklističke utrke, a sve u cilju poticanja djece na rekreaciju i sport. 


Učenici naše škole su se rado odazvali utrci u navedenim kategorijama te pritom ostvarili i zapažene rezultate. U kategoriji 9 i 10 godina – dječaci, 1. mjesto osvojio je  učenik 3. a razreda Tin Tarčin, 2. mjesto Noa Damiš također učenik 3. a razreda  dok je 3. mjesto  osvojio Jakov Gajdašić, učenik 3. b razreda.

U kategoriji 9 i 10 godina – djevojčice, 1. mjesto je osvojila učenica 3. a razreda Elena Butorac dok su 2. i 3. mjesto osvojile učenice 3. b razreda – Mila Gulin i Stella Matić.

U kategoriji 11-12 godina dječaci, 3.mjesto osvojio je učenik 6.b razreda Ivano Dijanić.

Učenica Mila Gulin pozvana je i u Zagreb na natjecanje svih pobjednika u svojim kategorijama iz cijele Hrvatske, gdje je osvojila odlično 3. mjesto u svojoj kategoriji.

Uz spomenutu utrku bilo je organizirano i natjecanje u razvrstavanju otpada na kojoj su učenici praktično pokazali svoje umijeće.

Čestitamo svim sudionicima i pobjednicima, bilo je zabavno i poučno.

Tekst napisala: Maja Lončarić, učiteljica RNPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Daliborka Todorović   datum: 9. 10. 2021.
preskoči na navigaciju