preskoči na sadržaj
Vijesti

Kup braće Skomerža

U subotu 9. listopada održan je 14. po redu ''Kup braće Skomerža'', natjecanje u udičarenju  između učenika dviju crikveničkih osnovnih škola.

Natjecanje se je održalo u sklopu progama Male škole ribolova koju vode članovi organizatora natjecanja PŠRD''Arbun'' i pod  pokroviteljstvom Grada Crikvenice.

Za našu školu nastupili su: Enis Vikić, Mile Toljan, Luka Paljar, Petar Crnčić, Filip Crnčić, i Mia Erceg Domijan.


Lovilo se je štapom sa obale,  u trajanju od 3 sata, po sistemu ''ulovi i pusti''. Bodovao se je svaki ulovljeni primjerak ribe. Usprkos nepovoljnim vremenskim prilikama natjecatelji nisu odustajali te se svako od njih mogao pohvaliti manjim, odnosno većim ulovom.  

     

Na kraju natjecanja, u pojedinačnoj kategoriji prva dva mjesta osvojili su učenici OŠ Zvonka Cara dok je 3. mjesto osvojio naš učenik  Mile Toljan.

Ekipno,  1.mjesto  pripalo je  učenicima  OŠ Zvonka Cara , dok su 2. mjesto osvojili Filip i Petar Crnčić,  a 3. mjesto Mile Toljan i Enis Vikić.

Ukupno gledano OŠ Zvonka Cara  bila je bolja sa  10 bodova (1+4+5) dok je naša škola  osvojila 12 bodova (2+3+7).Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Daliborka Todorović   datum: 14. 10. 2021.
preskoči na navigaciju