preskoči na sadržaj
Vijesti

Obilježavanje Dječjeg tjedna u našoj školi

Dječji tjedan u OŠ Vladimira Nazora su obilježili učenici od 1. do 8. razreda šarolikim aktivnostima. Nositelji aktivnosti su bili učitelji razredne nastave i produženog boravka, učitelji Informatike u mlađim razredima i učiteljica Hrvatskog jezika i književnosti Jasmina Manestar.

Kroz nastavne i izvannastavne aktivnosti, učenje i igru, razgovaralo se o dječjim pravima, prijateljstvu, željama, poslane su poruke odraslima, obilježio se Svjetski dan životinja, izrađivale se narukvice prijateljstva, blagovala se zdrava hrana (voće koje je doniralo Društvo naša djeca), recitiralo se, pjevalo, plesalo, natjecalo, slikalo….Sve ono što se u školi rado radi.


Posebno smo ponosni na učenice Elu Haidinger i Doriu Pajan koje su, svaka, osvojile nagrade na literarnom natječaju "Za dječji glas u Europi." Mentorica im je bila prof. hrvatskog jezika i književnosti Jasmina Manestar.

Čestitamo im od srca!

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. A u našoj je školi svaki tjedan dječji.

Sve aktivnosti su popraćene i foto zapisima koje možete pogledati na sljedećoj poveznici: Dječji tjedan u OŠ Vladimira Nazora.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Daliborka Todorović   datum: 14. 10. 2021.
preskoči na navigaciju