preskoči na sadržaj
Upisi u srednju školu

Drage osmašice i osmaši! Poštovani roditelji!

Bliži se vrijeme upisa u srednju školu stoga Vas molimo za suradnju sa školom i razrednicima te za praćenje i pravovremeno izvršavanje svih vaših obaveza vezanih uz upis u srednju školu.

Na ovoj stranici možete pronaći sve dostupne informacije vezane za upise u srednju školu. Za sve dodatne informacije oko upisa možete se obratiti razrednicima ili članovima upisnog povjerenstva: pedagoginji Draženki Mažar i učiteljici Daliborki Todorović.

Mrežna stranica  Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole: https://srednje.e-upisi.hr/

Novosti

Prijava kandidata u sustav

Dragi osmaši!

Za prijavu u sustav https://srednje.e-upisi.hr potrebno je odabrati opciju: Prijava preko  AAI te upisati korisničke podatke koje koristite za pristup ednevniku.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Daliborka Todorović  datum: 25. 5. 2022. 16:56

Prijava u razredne odjele za sportaše

Svi kandidati koji su zainteresirani za upis u razredne odjele za sportaše trebaju iskazati svoj interes za upis u razredne odjele za sportaše u sustavu NISpuSŠ na kartici “Moji podaci” od 23. do 31. svibnja 2022. godine. 

Više informacija: https://www.skole.hr/upisi-u-srednje-skole-prijava-u-razredne-odjele-za-sportase/

  :: opširnije :: 


objavio: Daliborka Todorović  datum: 24. 5. 2022. 20:35

Srednja škola za elektrotehniku i računalstvo Rijeka - Dan otvorenih vrata

Prenosimo obavijest SŠ za elektrotehniku i računalstvo Rijeka:

Pozivamo učenike 8. razreda i njihove roditelje na:  Dane otvorenih vrata 02. – 03.06.2022., 17:00 – 20:00
Predstavljanje zanimanja za upise u školsku 2022./2023. - http://web2.ss-elektrotehnicka-ri.skole.hr/UPISI

 

  :: opširnije :: 


objavio: Daliborka Todorović  datum: 24. 5. 2022. 19:41

Započinju prijave kandidata u sustav

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2022./2023. prve prijave kandidata u sustav NISpuSŠ započinju 23. svibnja 2022. godine iza 12:00 sati.  (https://srednje.e-upisi.hr/​).

Podsjećamo da prve prijave znače samo prijavu u sustav i provjeru podataka, prijava obrazovnih programa (željenih škola) biti će moguća tek  od subote, 25. lipnja 2022.

S obzirom na migraciju sustava na novu adresu moguće je da će prvih dana biti poteškoća u radu sustava te je preporuka da se malo pričeka s prvom prijavom.

Upisno povjerenstvo
 

  :: opširnije :: 


objavio: Daliborka Todorović  datum: 22. 5. 2022. 13:28

Objavljena Odluka o upisu učenika u I. razred

Obavještavamo učenike osmih razreda i njihove roditelje  da je objavljena Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2022./2023. zajedno s dokumentom Struktura razrednih odjela i broj učenika I. razreda srednjih škola u školskoj godini 2022./2023. 

Odluka je dostupna na sljedećoj poveznici: 

Odluka o upisu učenika u 1. razreda srednje škole u šk.god. 2022./2023.

 

Upisno povjerenstvo

  :: opširnije :: 


objavio: Daliborka Todorović  datum: 22. 5. 2022. 13:23

Prva sušačka hrvatska gimnazija - Dan otvorenih vrata

Prenosimo obavijest:
 
Dragi roditelji i učenici,
pozivamo vas na Dan otvorenih vrata u srijedu, 1.lipnja 2022. godine od 16:00 do 18:00 sati.
Prva sušačka hrvatska gimnazija u Rijeci otvorit će vrata zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima s ciljem upoznavanja sa školom. Zainteresiranima za upis u prvi razred omogućit će se da izravno steknu sliku nastavka obrazovanja u našoj školi upoznavanjem s prostorom škole, učionicama, programima i susretom s nastavnicima i stručnim suradnicama škole.
Veselimo se susretu!
  :: opširnije :: 


objavio: Daliborka Todorović  datum: 18. 5. 2022. 18:54

e-Upisi u srednje - info kanal

Novosti i važne obavijesti o postupku prijava i upisa u srednje škole od sada stižu i na tvoj pametni telefon! 📱 Sve što trebaš učiniti je skenirati QR kod ili kliknuti na link 👉 https://bit.ly/3sGL3qE.

  :: opširnije :: 


objavio: Daliborka Todorović  datum: 18. 5. 2022. 18:51

e-Usmjeravanje

e-Usmjeravanje - portal Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - središnje je mjesto za pronalaženje idealne obrazovne ustanove za učenike i studente, ali i svojevrstan kompas karijere. (https://e-usmjeravanje.hzz.hr/)

Na portalu je moguće pronaći  informacije koje su potrebne za izbor zanimanja, škole i studija, vještinama koje su potrebne za traženje posla i brojne druge informacije.

Portal, uz ostalo, nudi i cjelokupni pregled svih programa obrazovanja u svim hrvatskim srednjim školama, studijskih programa, uvjeta za stipendiranje, mogućnosti zapošljavanja u Hrvatskoj i inozemstvu po pojedinim zanimanjima.

Posredstvom portala moguće je napraviti i nekoliko samotestiranja, odnosno samoprocjena kompetencija temeljem kojih onda program predlaže sedam do deset najprimjerenijih zanimanja. Uz prijedloge zanimanja, program detaljno opisuje zanimanja, radne zadatke i slično.

(Preuzeto s: https://e-usmjeravanje.hzz.hr/)

  :: opširnije :: 


objavio: Daliborka Todorović  datum: 23. 4. 2022. 16:40
» Arhiva naših vijesti    
 

preskoči na navigaciju