preskoči na sadržaj
Novosti

Zaprimanje i evidencija prijavnica

Dragi osmaši!

7. srpnja 2021. godine u 12:00 sati zaključat će se liste prioriteta kandidata, te je od toga trenutka omogućen ispis prijavnica. Redoviti učenici imat će mogućnost dohvata prijavnice sa svog sučelja, te zatim osobno ili e-mailom dostavljaju prijavnicu svom razredniku.

Prijavnice moraju potpisati kandidat i njegov roditelj/skrbnik, te ih dostaviti razredniku. U opravdanom slučaju, ako kandidat nije u mogućnosti potpisati prijavnicu, dovoljan je potpis roditelja/skrbnika. Ako ni roditelj/skrbnik nije u mogućnosti potpisati prijavnicu, prijavnicu može potpisati opunomoćena osoba (roditelj/skrbnik daje punomoć kod javnog bilježnika).

Učenici koji nisu u mogućnosti samostalno isprintati prijavnice, mogu doći u Školu 8. srpnja u terminu 8:30-9:00 sati, s jednim roditeljem, gdje će odmah moći potpisati i predati prijavnicu. Razrednici će zatim svakom učeniku označiti da je zaprimljena prijavnica.

Školama/razrednicima je omogućeno da zaprimljene prijavnice evidentiraju do 9. srpnja, nakon čega neće biti moguće evidentirati dostavu prijavnice, te će učenik biti obrisan s ljestvica poretka.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Daliborka Todorović   datum: 7. 7. 2021.
preskoči na navigaciju