preskoči na sadržaj
Vijesti

Kviz „Pametna pitanja za pametne glave“

U ponedjeljak, 28. ožujka 2022. godine, učenici 6. a razreda sudjelovali su u poučnoj emisiji Hrvatskog katoličkog radija Pametna pitanja za pametne glave. Budući da se radi o radijskoj emisiji uživo koja je natjecateljskog karaktera, sudjelovanje zahtijeva snalažljivost, brzinu te znanje iz vjeronauka, književnosti, povijesti i geografije.

U spretnosti i znanju, brzini i snalažljivosti, natjecatelji Dina Jurić, Patricia Lara Lisko, Klara Bezić, Tea Lovrenović i Luka Tomić, u drugom krugu natjecanja, odmjerili su snage s učenicima OŠ Julija Benešića iz Iloka. Rezultat je bio do kraja neizvjestan, a pobjeda je ipak pripala ekipi iz Iloka.


Čestitamo Dini, Patriciji, Klari, Tei i Luki na hrabrosti koju su pokazali ovogodišnjim sudjelovanjem u radijskom natjecanju. Svojim znanjem i odvažnošću predstavili su našu školu te se pokazali kao dobri znalci i vrlo spretni sugovornici u radijskom programu uživo.

Također, sudjelovanje učenika u natjecanju, na poticaj vjeroučiteljice sestre Janjke Mazić, pokazalo se kao izvrsna motivacija za razvijanje učeničkih kompetencija i usvajanja znanja kroz druženje i ekipno natjecanje.

Tekst napisala: sestra Janjka Mazić, vjeroučiteljicaPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Daliborka Todorović   datum: 3. 4. 2022.
preskoči na navigaciju