preskoči na sadržaj
Vijesti

Odluka o promjeni modela nastave za učenike od 1. do 8. razreda

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Sukladno Zaključku Stožera civilne zaštite Grada Crikvenice gradonačelnik Grada Crikvenice dana 29. listopada donio je Odluku o provedbi nastave u osnovnim školama čiji je osnivač Grad Crikvenica prema modelu C (nastava na daljinu) u periodu od 4.11.2021. do 5. 11.2021. 

Nastava prema modelu C se odvija i za učenike Glazbene škole.

Za sve učenike nastava će se odvijati u jutarnjoj smjeni, u realnom vremenu i prema uobičajenom rasporedu. Za odvijanje nastave koristit će se platforma MS Teams (stariji razredi). Svi učenici navedenu platformu imaju instaliranu na tabletima te su na nju prijavljeni još na početku nastavne godine.

Odlukom lokalnog stožera, učenici od 1. do 4. razreda čiji roditelji nemaju mogućnost da dijete ostane kod kuće bit će prihvaćeni i smješteni u školi i imati mogućnost korištenja programa produženog boravka.
Preporuka je da učenici koji  imaju pomoćnika  u nastavi dolaze u školu i rade iz škole. Stoga Vas molimo da, ukoliko Vaše dijete ne može ostati kod kuće u četrvtak i petak, to  što prije javite razrednici.

Pozivamo sve učenike da odgovorno pristupe nastavi na daljinu,  vrijedno i savjesno uče te samostalno rješavaju postavljene zadatke. Priloženi dokumenti:
IMG-e409b99b649afdc421c4c19cc3f2e423-V.jpg (179.89 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Daliborka Todorović   datum: 29. 10. 2021.
preskoči na navigaciju