preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Crikvenica

Login
e-Dnevnik

Više o projektu e-Dnevnik i upute možete potražiti ovdje.

Upisi u srednju školu 2019.

Zlouporaba droga - brošura za roditelje

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

Grad prijatelj djece

Projekt Znanje za sve

Vijesti

 

Vozni red - City bus

Klikom na sliku možete preuzeti vozni red!

Dabar je u našoj školi

Edukativno-preventivne akcije HŽ-a

Zakoni i pravilnici
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
 

pomoć

red button

« Prosinac 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

 

poveznice
informacije o obrazovanju:
skole.hr
mzos
azoo
stručni skupovi
carnet webmail
obrazovni portali:
obrazovni portal Nikola Tesla
edu.hr
edmodo
elektire
infokup
prometna učilica
časopisi:
bug
national geographic
drvo znanja
lokalne informacije:
grad Crikvenica
novo lokalno glasilo
novi list
zabava:
youtube
google
gmail
vijesti
Medni dan u PŠ Jadranovo
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 10. 12. 2019. 18:11
U ponedjeljak 9.10.2019. učenike 1. razreda  PŠ Jadranovo posjetili su predstavnici PD Kuš. Na zanimljiv način učenicima su prezentirali život i rad vrijednih pčela. Naučili smo  ponešto o vještinama pčela, njihovoj organizaciji, hijerarhiji te njihovim domovima-košnicama. Učenicima su pokazali pravu košnicu i odijelo koje pčelari koriste u svom radu. Razgovarali su s učenicima o medu kao važnom prehrambenom proizvodu za naše zdravlje. Na kraju prezentacije svi učenici su dobili na poklon tematsku slikovnicu i staklenku meda. 
Učiteljica Silvija Hviždalek

 


[OPŠIRNIJE]PROMOCIJA VODIČA KROZ KREATIVNO RECIKLIRANJE U DVORANI ZORA CRIKVENICA
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 22. 11. 2019. 09:30

U  utorak, 19. studenog 2019. u 18.00 sati započela je promocija „Vodiča kroz kreativno recikliranje“, autorice Dubravke Kanjski, dobitnice više likovnih nagrada i priznanja stručnih žirija. Knjiga je nastala u sklopu projekta „Otpad uredi, kune uštedi“.

Program je započeo plesnom točkom „ Mali čuvari velike Zemlje“, djece iz skupine „Loptice“Dječjeg vrtića „Radost“-Crikvenica.

Zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović  i voditeljica projekta, održala je uvodni govor u kojem je govorila o svim aktvnostima koje su provedene u ovom dvogodišnjem projektu.

Ravnateljica Centra za kulturu Dr. Ivan Kostrenčić i urednica knjige „Vodič kroz kreativno poučavanje,“ upoznala nas je pobliže s uradkom umjetnice Dubravke Kanjski.

Slijedila je glazbena točka u kojoj su nastupile gimnazijalke Stella Jud i Chiara Pečaver.

Umjetnica Dubravka Kanjski na zanimljiv način prezentirala je svoj rad . Demonstrirala je uspješne uratke s raznih radionica u sklopu projekta „Otpad uredi, kune uštedi“, gdje se moglo vidjeti kako na jednostavan način te uz malo dobre volje i kreativnosti nastaju zanimljivi i potrebni predmeti i likovni uradci.

U sklopu promocije  Vodiča kroz kreativno recikliranje, nastupili su učenici naše škole, eko škole OŠ Vladimira Nazora Crikvenica s PŠ Jadranovo i OŠ Zvonka Cara s PŠ Selce.

Učenici zbora Glazbene škole pri OŠ Vladimira Nazora otpjevali su eko himnu  svoje škole „Crikvenička eko- škola“ i Žablji menuet, a mentorica im je Ljerka Šemeš. Čakavčići PŠ Jadranovo nastupili su s 

nagrađenim radom učenika Luke Tomića, 4.r.( Ovogodišnja Ekološka nagrada na manifestaciji Čakavčići pul Ronjgi) te recitacijom Moderno življenje, koju su izveli učenici 2.r.PŠ Jadranovo, a mentorica je Ankica Gržac. Nakon recitacije Eko himne koju su izvele učenice PŠ Selce, za sam kraj svečane promocije, uslijedila je eko himna  OŠ Zvonka Cara „Od danas sve, baš sve će biti čisto“, koja je snimljena u okviru projekta „Otpad uredi, kune uštedi“, a otpjevali su je učenici PŠ Selce s mentoricom Anamarijom Grbčić- Pahlić u kreacijama od recikliranih materijala.

Svi gosti na promociji i izvođači dobili su „Vodič kroz kreativno recikliranje“ na poklon.

 

                                                                         Tekst napisala  Ankica Gržac


[OPŠIRNIJE]Posjet policije i HAK-a
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 10. 10. 2019. 10:02

Dana 2.10.2019. učenike 1. razreda PŠ Jadranovo posjetili su djelatnici Policijske postaje Crikvenica i HAK-a. S učenicima su na zanimljiv način razgovarali o pravilima ponašanja u prometu. Na kraju druženja učenici su dobili prigodne poklone koje će moći koristiti u svakodnevnim prometnim situacijama.

                                                                            Učiteljica Silvija Hviždalek


[OPŠIRNIJE]Posjetio nas je klaun Čupko
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 10. 10. 2019. 10:00

U  četvrtak 3.10.2019. učenici 1. i 2. r. PŠ Jadranovo prisustvovali su predstavi Čarobni dan u izvedbi klauna Čupka. Druženje je proteklo uz pjesme,ples i veselje.Na kraju predstave svako dijete je dobilo na poklon Čupkov CD.

     Tekst napisale učiteljice PŠ Jadranovo


[OPŠIRNIJE]Jelovnik - produžena nastava
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 13. 9. 2019. 19:12

 

Klikom na ovu poveznicu  možete pogledati jelovnik Tip 1 za učenike koji pohađaju produženi boravak (vrijedi za radni tjedan 16.9.2019-20.9.2019) .

Klikom na ovu poveznicu možete pogledati jelovnik Tip 2 za učenike koji pohađaju produženi boravak (vrijedi za radni tjedan 23.9.2019-27.9.2019).

Klikom na ovu poveznicu možete pogledati jelovnik Tip 3 za učenike koji pohađaju produženi boravak (vrijedi za radni tjedan 30.9.2019-4.10.2019).

Klikom na ovu poveznicu možete pogledati jelovnik Tip 4 za učenike koji pohađaju produženi boravak (vrijedi za radni tjedan 7.10.2019-11.10.2019).

Nakon što prođu četiri navedena tjedna jelovnici se tjedno ponavljaju.


[OPŠIRNIJE]Doček prvašića
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 11. 9. 2019. 21:18

U ponedjeljak 9.09.2019. u 9,00 sati prvašići su stigli u PŠ Jadranovo uz pratnju svojih roditelja. Pozdravnu riječ prvašićima i njihovim roditeljima uputila je učiteljica 1. razreda Silvija Hviždalek. Prvašićima je zaželjela puno lijepih trenutaka koje će provesti u PŠ Jadranovo. Kako bi im prvi školski dan ostao u lijepom sjećanju učenici naše škole, sa svojim učiteljicama, priredili su im kratki,svečani program. Kao i svake godine Grad Crikvenica je prvašiće obradovao prigodnim poklonima te im i na taj način uljepšao prvi dan u njihovoj školi.

                                                                                 Učiteljice PŠ Jadranovo

 

    


[OPŠIRNIJE]Prezentacija novog radnog stroja RAVO 5i čistilice
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 12. 3. 2019. 13:55

Dana 11.03.2019. s početkom u 11,00 sati, u uvali Grabrova, učenici PŠ Jadranovo prisustvovali su prezentaciji novog radnog stroja RAVO 5i čistilice. Tom prigodom učenicima i okupljenim mještanima   obratili  su se direktor Eko Murvice gospodin Lovorko Gržac, dogradonačelnica  gospođa Ivona Matošić Gašparović  te gospodin Hrvoje Rogić. Predstavili su novi radni stroj Ravo 5i čistilicu  koja nudi kompletno i najkvalitetnije moguće rješenje za gradove i mjesta koja žele besprijekornu čistoću.

                                                                                                                                      Učiteljice  PŠ Jadranovo

   


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju