preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Crikvenica

Login
e-Dnevnik

Više o projektu e-Dnevnik i upute možete potražiti ovdje.

Grad prijatelj djece

Upisi u srednju školu

Projekt Znanje za sve

Vijesti

 

 

pomoć

red button

« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

 

poveznice
informacije o obrazovanju:
skole.hr
mzos
azoo
stručni skupovi
carnet webmail
obrazovni portali:
obrazovni portal Nikola Tesla
edu.hr
edmodo
elektire
infokup
prometna učilica
časopisi:
bug
national geographic
drvo znanja
lokalne informacije:
grad Crikvenica
novo lokalno glasilo
novi list
zabava:
youtube
google
gmail
vijesti
Demonstracija košarke u PŠ Jadranovo
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 30. 10. 2017. 13:15

U srijedu 25. listopada prema dogovoru i interesu naših  učenika trener Krešo Kozlevčar  održao je demonstraciju košarke na školskom igralištu.Zbog efikasnosti treninga učenike je podijelio u dvije skupine. Učenici su se okušali u vođenju lopte, košarkaškom dodavanju i gađanju u koš.Vrijeme im je proteklo vrlo brzo,a pojedinci su odlučili i sami postati mali košarkaši tako da i sami postanu članovi kluba.

Tekst napisali: Ankica Gržac i Mali novinari PŠ Jadranovo

 

   


[OPŠIRNIJE]Dan zahvalnosti za plodove zemlje i Svjetski dan hrane u PŠ Jadranovo
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 21. 10. 2017. 13:23

Danas smo u našoj školi svečano obilježili Dan kruha i Svjetski dan hrane.Cijeli tjedan učenici su donosili razne prehrambene artikle koje ćemo darivati potrebitima.Upriličili smo kratki,prigodni program u kojem su sudjelovali mali čakavčići te učenici 3. razreda svojim dječjim molitvama.Uz vodstvo naše Časne sestre Faustine svi učenici su pjevali pjesmu“ Kada Isus dolazi,“uz plesne pokrete.Na kraju nam je Velečasni Jaroslav ipričao priču o hrani i kruhu i izmolio molitvu“ Oče naš“ kojoj smo se pridružili i mi ostali.Blagoslovio nas je , a zatim je blagoslovio sve prehrambene artikle i naše marende,koje smo pojeli s posebnim tekom.

Tekst napisali Mali novinari Jadranova

    


[OPŠIRNIJE]Posjet kućici od ribari
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 21. 10. 2017. 13:19

Učenici PŠ Jadranovo posjetili su Kućicu od ribari,gdje su uz stručno vodstvo kustosice Tee Rosić mogli čuti razne zanimljivosti o povijesti ribarstva ovog kraja.Demonstrirala nam je razne alate, mreže i pomagala koja su koristili nekadašnji ribari te pričala zanimljiviosti o načinima izlova tune i ostale plave ribe.Pažnju učenika najviše su privukle stare fotografije ribara,njihovih mreža,a posebice zamjetnih ulova.Kućici od ribari poklonili smo njenu maketu koju je izradio učenik Luka Šegulja uz pomoć roditelja.

Posjet je bio predviđen povodom Dječjeg tjedna, ali je naknadno realiziran zbog vremenskih neprilika.

 

Tekst napisali Mali novinari Jadranova


[OPŠIRNIJE]Veterinar u posjetu PŠ Jadranovo
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 21. 10. 2017. 13:15

Povodom Svjetskog dana životinja koji se obilježava 4. listopada u goste smo pozvali veterinara Veterinarske stanice Crikvenica dr.med. vet. Mladena Mirića.Veterinar nam je pričao o životinjama, njihovoj prehrani, cijepljenju, zubima te kako postupati s njima.Naš učenik Luka Tomić doveo je u školu svog psa Rouneya ,na kojem nam je veterinar pokazao kako mu prići i kako se igrati s njim. Veterinaru smo postavljali pitanja, a na kraju smo imali kviz u kojem smo prepoznavali različite vrste pasa.Nakon ove posjete mnogi od nas su poželjeli biti veterinari.

Tekst napisali Mali novinari Jadranova

     


[OPŠIRNIJE]OBILJEŽEN SVJETSKI DAN PRVE POMOĆI U PŠ JADRANOVO
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 15. 9. 2017. 12:23

Povodom Svjetskog dana prve pomoći naše prvašiće posjetile su ravnateljica   Crvenog križa Crikvenica I volonterka Dorotea,koja im je podijelila slikovnice “ Na putu do škole”te ih kroz kratku edukativnu igricu upoznala s osnovnim pravilima ponašanja na  putu  do škole i u prometu.Prvašice su aktivno sudjelovale u poučnoj igri.


[OPŠIRNIJE]POSJETA PP I HAK-a CRIKVENICA PRVAŠIMA
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 7. 9. 2017. 09:20

Danas su djelatnici PP Crikvenica i HAK-a Crikvenica posjetili učenike 1 razreda. Zaželjeli su im sretan početak školovanja i prigodno ih darivali.

Tekst napisala: Ankica Gržac

 

 

 

 

 

   


[OPŠIRNIJE]SVEČANI PRIJEM PRVAŠIĆA U PŠ JADRANOVO
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 6. 9. 2017. 11:08

Prvi radni dan 2017./2018.g. u PŠ Jadranovo protekao je veselo i ugodno u druženju,razgovoru,pjesmi i igri. Svečani prijem prvašića počeo je u 9:30, a u programu su sudjelovali svi učenici PŠ Jadranovo. Četiri simpatične i dražesne prvoškolke dočekali smo osmijehom,lijepim riječima,plesom,pjesmama i racitacijama od kojih su neke bile i na čakavskom narječju.Riječi dobrodošlice njihovim roditeljima uputila je učiteljica 1. i 2. razreda Sanja Sladić i ujedno svima zaželjela sretan početak.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju