preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Crikvenica

Login
Dabar je u našoj školi

Vozni red - City bus

Klikom na sliku možete preuzeti vozni red!

e-Dnevnik

Više o projektu e-Dnevnik i upute možete potražiti ovdje.

Zlouporaba droga - brošura za roditelje

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

Edukativno-preventivne akcije HŽ-a

Projekt Znanje za sve

Vijesti

 

Upisi u srednju školu 2018.

Grad prijatelj djece

 

pomoć

red button

« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

 

poveznice
informacije o obrazovanju:
skole.hr
mzos
azoo
stručni skupovi
carnet webmail
obrazovni portali:
obrazovni portal Nikola Tesla
edu.hr
edmodo
elektire
infokup
prometna učilica
časopisi:
bug
national geographic
drvo znanja
lokalne informacije:
grad Crikvenica
novo lokalno glasilo
novi list
zabava:
youtube
google
gmail
vijesti
Večer matematike
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 10. 12. 2018. 13:15

U četvrtak, 6. prosinca 2018. u našoj je školi  održana “Večer matematike” . Na organiziranim  radionicama  povodom Večeri  matematike aktivno je  sudjelovalo 26 učenika. Učenici su igrali zanimljive matematičke igre u kojima su pokazali veliki interes za takav oblik učenja i rada.

                                                                                       Voditeljica:Silvija Hviždalek

 


[OPŠIRNIJE]Otpad uredi kune uštedi
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 7. 12. 2018. 11:20

Dana 3.12.2018. u sklopu projekta'' Otpad uredi kune uštedi'' u PŠ Jadranovo  održana je radionica  za učenike drugog,trećeg i četvrtog razreda pod nazivom ''Pravilno odvajanje otpada.'' Nositelji ovog projekta su Udruga Žmergo iz Opatije i Grad Crikvenica.Učenici su se tijekom radionice upoznali s pravilnim odlaganjem kućnog otpada .Na kraju radionice organizirana je igra u kojoj su učenici primjenili naučeno znanje o pravilnom odlaganju otpada.

Učiteljica Silvija Hviždalek


[OPŠIRNIJE]Oralno zdravlje djece
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 29. 11. 2018. 12:13

U petak 23.11.2018. prvi sat u prvom razredu medicinska sestra Selma Vidas održala je edukativno predavanje o oralnom zdravlju djece.Na interesantan i djeci prilagođen način prezentirala je način na koji se obavlja higijena usta i educirala ih o važnosti očuvanja zdravlja njihovih zubi.Naglasila je važnost odlaska zubaru kao i redovito mijenjanje zubne četkice.Najzanimljiviji dio bio je praktični u kome je medicinska sestra demonstrirala pravilno pranje zubi na velikom, plastičnom modelu. S velikim zanimanjem i učenici su se kasnije pridružili  toj aktivnosti.

Zahvaljujemo se medicinskoj sestri Selmi Vidas na edukativnom predavanju i zanimljivoj radionici.

                                                           Voditeljica PŠ Jadranovo Silvija Hviždalek


[OPŠIRNIJE]Obilježavanje mjeseca knjige u PŠ Jadranovo
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 21. 11. 2018. 11:20

U  prostoru Gradske knjižnice Crikvenica-ogranak Jadranovo djelatnice knjižnice učenicima 1. i 2. razreda ispričale su zanimljivu i edukativnu  priču  o Crvenkapici. Učenici su upoznati s načinom rada knjižnice te kako se trebaju odnositi prema posuđenim knjigama.

                                                                                   Učiteljice PŠ Jadranovo


[OPŠIRNIJE]Škola u prirodi 2018.
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 1. 11. 2018. 08:00

Kao i svake godine svi četvrtaši OŠ Vladimira Nazora,pa tako i mi krenuli smo 9.10.u jutarnjim satima put Zagreba.Tamo smo posjetili Tehnički muzej,Planetarij,Muzej iluzija,Gornji grad,žičara,Trg bana Jelačića…zatim put Trakošćana u hotel,pa napokon malo zabave-disco.Drugi dan bio je na redu dvorac Trakošćan,zatim grad Varaždin-muzej kukaca,tražili smo anđele po gradu…opet hotel,pa opet malo zabave.Trećeg dana ujedno i naš zadnji dan-Krapina i muzej neandertalaca,Marija Bistrica-licitarska srca i na kraju Karlovac-akvarij.U naš Dramalj stigli smo u večernjim satima puni dojmova,umorni,ali jako sretni…

                                                                        Tekst napisala  Tara Manestar 4.r

 

 

     

     


[OPŠIRNIJE]Obilježili smo Dan jabuka u produženom boravku
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 20. 10. 2018. 20:31
20. listopada obilježava se Dan jabuka. Učenici su zajedno s učiteljicom izradili plakat na temu jabuka, produbili svoja znanja o kvaliteti ovog cijenjenog voća, pročitali brojne uzrečice o jabukama, te čitali brojne zanimljivosti. Uz plakat, izradili smo veliko stablo jabuka koje, uz poučni plakat, krasi naš mali školski kutak.   
 
 Kako je otprilike izgledao naš veseli dan možete pogledati u galeriji fotografija.
 
Srdačno Vas pozdravljamo, 
 
učenici produženog boravka i učiteljica Josipa
 

[OPŠIRNIJE]Obilježili smo Dan kruha u produženom boravku
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 20. 10. 2018. 20:28
17. listopada obilježili smo Dan kruha u produženom boravku. Učenici su se upoznali s autohtonim, tradicionalnim krčkim jelom, tjesteninom zvanom šurlice. Tijesto smo umijesili, a zatim su učeničke vrijedne ručice napravile šurlice. Naučili su kako se šurlice rade te što je sve potrebno za njihovu pripremu. Oku su ih radili zaista uspješno, a željno iščekujemo i dan kad ćemo probati vlastiti trud i proizvod koji nas čeka..
 
 
Srdačno Vas pozdravljamo, 
 
učenici produženog boravka i učiteljica Josipa
     

[OPŠIRNIJE]Dan kravate
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 20. 10. 2018. 19:53

 

 

Učenici i učiteljice PŠ Jadranovo obilježili su Dan kravate tako da su za vrijeme nastave  nosili  taj odjevni dodatak. Ponovili smo zanimljivosti o kravati,a najmlađi učenici su je i ilustrirali.

 Tekst napisala:Silvija  Hviždalek

 

 


[OPŠIRNIJE]Dani kruha
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 18. 10. 2018. 12:41

I ove godine smo u našoj školi obilježili Dane kruha prigodnom izložbom kruha, krušnih proizvoda, kolača i plodova zemlje.Velečasni Jaroslaw Wilczyinski blagoslovio je kruh i krušne proizvode.Nakon zajedničke molitve učenici su sa zadovoljstvom  jeli hranu i uživali u različitim krušnim proizvodima.Na taj način smo se podsjetili kako moramo biti zahvalni na plodovima zemlje. Tijekom cijelog tjedna učenici i učiteljice će u školu donositi prehrambene proizvode namijenjene socijalnoj samoposluzi.Svi su se rado odazvali toj humanitarnoj akciji kako bi se pomoglo onima kojima je to najpotrebnije.

  

                                                              Tekst napisala učiteljica Silvija Hviždalek

 

 


[OPŠIRNIJE]Dječji tjedan
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 6. 10. 2018. 13:17

Pod motom „Ljubav djeci prije svega“ i ove godine u PŠ Jadranovo obilježili smo Dječji tjedan.Tom prigodom učenici su sudjelovali u različitim aktivnostima kao što su pisanje poruka odraslima, ispunjavanje ankete,, Igrice i ja'',oslikavanje školskog igrališta te igranje zaboravljenih igara. Na taj način smo se podsjetili dječjih prava radi boljeg razumijevanja,prihvaćanja i položaja djece u društvu.

 

                                                                                   Učiteljice PŠ Jadranovo

     


[OPŠIRNIJE]Svjetski dan učitelja
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 6. 10. 2018. 13:14

Povodom Svjetskog dana učitelja 5.listopada predstavnici Grada Crikvenice posjetili su učiteljice u PŠ Jadranovo.Prigodnim ,slatkim poklonom razveselili su učiteljice te im na taj način čestitali njihov dan.

Tekst napisala ​Silvija Hviždalek


[OPŠIRNIJE]SIGURNO U ŠKOLU S POLICIJOM I HAKOM
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 14. 9. 2018. 12:36

Na početku školske godine učenike 1. razreda PŠ Jadranovo posjetili su predstavnici Policijske uprave Crikvenica zajedno s HAK-om te na taj način su obilježili prometnu-edukativnu akciju pod nazivom ,,Sigurno u školu s HAK-om“. Cilj ove akcije je upoznati djecu prvog razreda osnovne škole s osnovnim pravilima ponašanja u prometu i opasnostima koje im prijete u slučaju nepoštivanja istih. Tijekom edukativnog predavanja učenici su pokazali veliki interes i znanje o prometu.Tom prilikom učenici su dobili prigodne poklone kojima su se jako razveselili.

Voditeljica  Silvija Hviždalek


[OPŠIRNIJE]Posjet predstavnika Grada Crikvenice prvašićima u PŠ JADRANOVO
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 12. 9. 2018. 10:47

          Odmah na početku školske godine 4.9.2018. predstavnici Grada Crikvenice posjetili su i darivali prvašiće u PŠ Jadranovo.Započeli su s njima zanimljiv razgovor o igri i igračkama.Na kraju su znatiželjne prvašiće darivali posebnim robotima koje oni prethodno trebaju složiti uz pomoć svojih roditelja. Prvašići su bili presretni i s nestrpljenjem čekali trenutak kada će složiti zanimljive dijelove i konačno dobiti svojeg robota.

Voditeljica Silvija Hviždalek


[OPŠIRNIJE]Prijem prvašića u PŠ Jadranovo
Adriana Mihalić Šebelja / datum: 12. 9. 2018. 10:41

Dana 3.09.2018. u PŠ Jadranovo bilo je izrazito veselo. Škola je postala bogatija za devet srdačnih prvoškolaca. Priredili smo im raznoliki ugodan doček uz prigodne pjesme i recitacije.Dočekala ih je njihova vesela učiteljica Ankica Gržac  te se riječima dobrodošlice obratila njima i njihovim roditeljima. Prvašići su i ove godine od Grada Crikvenice dobili prigodne darove koji su ih razveselili.

 

                                                                            Voditeljica  Silvija Hviždalek

   


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju