preskoči na sadržaj
Vijesti

Kviz „Pametna pitanja za pametne glave“

Dana 31. siječnja 2022. učenici naše škole sudjelovali su u poučnoj emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Pametna pitanja za pametne glave". Emisija je natjecateljskog karaktera, a prenosi se uživo putem radijskih frekvencija.

U svakoj se emisiji natječu ekipe dviju osnovnih škola. Svojim sudjelovanjem učenici pokazuju snalažljivost i brzinu te znanje iz vjeronauka, književnosti, povijesti i geografije.


Ekipa OŠ Vladimira Nazora natjecala se s ekipom učenika iz Katoličke osnovne škole „Josip Pavlišić“ u Rijeci. Našu školu predstavili su učenici 6. a razreda: Dina Jurić, Patricia Lara Lisko, Klara Bezić i Luka Tomić. Budući da se natjecanje održava radijskim putem, u ekipi je bila i Tea Lovrenović u ulozi promatrača i osobe zadužene za ispravnost natjecanja. Na početku emisije Dina Jurić na originalan je način predstavila našu školu.

Rad i marljivost učenika, na poticaj vjeroučiteljice s. Janjke Mazić, nije izostao te su se učenici izborili za sudjelovanje u sljedećem krugu natjecanja. Čestitamo našim učenicima i želimo im puno uspjeha u sljedećem krugu natjecanja.

Sudjelovanje naših šestaša u natjecanju može se poslušati putem poveznice: 

https://soundcloud.com/hrvatska-katolicka-mreza/pametna-pitanja-za-pametne-glave-310122Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Daliborka Todorović   datum: 1. 2. 2022.
preskoči na navigaciju