preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Crikvenica

Login
Upisi u srednju školu 2018.

e-Dnevnik

Više o projektu e-Dnevnik i upute možete potražiti ovdje.

 

Zlouporaba droga - brošura za roditelje

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

Edukativno-preventivne akcije HŽ-a

Grad prijatelj djece

Projekt Znanje za sve

Vijesti

 

 

pomoć

red button

« Lipanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

 

poveznice
informacije o obrazovanju:
skole.hr
mzos
azoo
stručni skupovi
carnet webmail
obrazovni portali:
obrazovni portal Nikola Tesla
edu.hr
edmodo
elektire
infokup
prometna učilica
časopisi:
bug
national geographic
drvo znanja
lokalne informacije:
grad Crikvenica
novo lokalno glasilo
novi list
zabava:
youtube
google
gmail
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DAN ŠKOLE
Autor: Adriana Mihalić Šebelja, 1. 6. 2017.

U auli naše škole održana je priredba i Svečana sjednica povodom Dana škole. Ravateljica Deana Čandrlić - Zorica istakla je sve brojne projekte u kojima smo sudjelovali kao i uspjehe svih naših učenika i mentora na natjecanjima u ovoj školskoj godini. A bilo ih je zaista mnogo i onih u znanju i onih u sportu!

Svi oni koji su zablistali na županijskim i državnim natjecanjima (do 10. mjesta) nagrađeni su priznanjem i lijepom knjigom.

Najsvečaniji trenutak bio je proglašenje najuspješnijih učenika po razredima. Karlo Brkić ponio je taj naslov u konkurenciji učenika petih razreda, Lovro Matejčić u šestim razredima, a Leonarda Lovrić proglašena je najuspješnijom učenicom sedmih razreda.

Najveće priznanje, naslov učenika generacije, dobio je učenik 8.b razreda Karlo Španaović. Karlo je učenik koji je sve godine svog osnovnog obrazovanja završio s odličnim uspjehom te već dvije godine zaredom učenik je s najviše natjecanja. Radi se o vrlo svestranom dječaku koji je oduševio na natjecanju iz Hrvatskoga jezika, Engleskog jezika, Biologije, Kemije, Matematike, a najveći uspjeh je 3. mjesto u državi iz područja informatike. Karlo se u svom govoru zahvalio svojim roditeljima, mentorima, suučenicima i svima koji su mu uljepšali osnovnoškolske dane. Samo riječi pohvale o njemu su kazale i učiteljica u mlađim razredima Gordana Dodlek te sadašnja Karlova razrednica Jasna Mataija.

Na kraju Svečane sjednice uručene su jubilarne nagrade zaposlenicima Škole. Za 5 godina rada u školstvu nagradu su dobile Marija Tomić, Edita Starčević i Jasna Mataija. Jasmina Manestar, Ljiljana Majstorović i Sadra Trinajstić dobitnice su jubilarne nagrade za 10 godina rada, Martina Jakopčević i Olga Arnaut za 15 godina, Marijana Pohl za 20 godina, ravanteljici Deani Čandrlić- Zorici uručena je jubilarna nagrada za 25 godina rada u školstvu, a za čak 35 godina tajnici Škole Jadranki Pavelić i pedagoginji Draženki Mažar.

Predstavljen je i novi broj školskog lista Šarko koji je ove godine posvećen igri. Redateljica priredbe povodom Dana škole pod naslovom „Vrijeme je za igru“ bila je Edita Starčević.

Foto-galeriju možete pogledati klikom ovdje!

Tekst napisala: Jasmina Manestar


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju